София п.к.1528, бул. Искърско шосе 7,
02 980 5485

BACK INTO THE DEEP – Oris Aquis Depth Gauge

Швейцарският бранд за луксозни часовници ORIS представя
ORIS AQUIS DEPTH GAUGE
01 733 7675 4154-Set RS

Отново в дълбокото


Почитателите на Aquis Depth Gauge го наричат „часовникът с отворено стъкло“, тъй като моделът използва научните принципи на Бойл – Мариот, за да се създаде уред за прецизно измерване на дълбочината по време на гмуркане. Патентованата система работи чрез проникване на вода през отвор в сапфир кристала на часовника, а след това водата се придвижва по канал, описващ външната страна на стъклото. Това създава воден знак, който се отчита върху жълтата измервателната линия на циферблата.

Моделът улавя и усъвършенства духа и функционалността на първият модел от серията, като предоставя дори по-висока точност при измерването – в миговете, в които дълбочината под водната повърхност е наистина от огромно значение.

Три ключови подобрения:
Новият Aquis Depth Gauge притежава три ключови подобрения:

1. Система за измерване

В новия модел се използва усъвършенствана система за фрезоване на канала в сапфир кристала, за да се увеличи точността и четливостта на уреда за измерване на дълбочина.

2. Таблица за преизчисляване на метри и футове

Задният капак е преработен инженерно, за да бъде таблицата за преизчисляване винаги на 90ͦ и на позицията на 12 часа. Това е специално предназначено за улеснение на гмуркачите, които редовно ползват таблицата за изчисление.

3. Новата патентована система на каишката Quick Strap Change

Новата система позволява сами да сменяте гумената каишка и стоманената верижка – лесно, безопасно, сигурно и без да е необходимо ползването на инструменти или посещаване на часовникар.

Този водолазен часовник ORIS AQUIS DEPTH GAUGE се захранва от Oris 733, base SW 200-1
Автоматичен механизъм – Oris 733, base SW 200-1

ORIS AQUIS DEPTH GAUGE е високоефективен водолазен часовник с корпус от стомана, тъмен циферблат, еднопосочно въртящ се керамичен безел, сребристи стрелки и индекси с Superluminova, 26 камъка на механизма, вибрации 28’800 A/h, 4 Hz.

Открийте повече в магазини Timeland
Paradise Center
Grand Mall Varna
Mall Plovdiv
Сердика Център
Galleria Burgas
Mall of Sofia
The Mall
гр. София, ул. Алабин 31

📍 Разгледайте и поръчайте на: www.timeland.bg
📍 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
#GoYourOwnWay #Oris
www.timeland.bg