Swarovski

Фигура Swarovski 5532203

SKU
5532203
В наличност

Безплатна доставка!

С оригинални опаковки, сертификат и подаръчни торбички!

170,00 лв.
Лизингов калкулатор

Timeland е официален представител за България

2 години международна гаранция

14 дни срок за замяна онлайн

Доставка 2 до 7 работни дни

Timeland club печелете отстъпки

Таралеж Swarovski, който най-сетне е добрал лапичките си до любимия си плод. изобразен как държи ябълка, кристалният таралеж има 538 фасети, а позата му абсолютно отазява тази на истински таралеж. Тялото му е изработено от прозрачен кристал, с черни очи и черно носле, а ябълката е акцент от цветове. Нюансите на ябълката се преливат в червно и златисто по индивидуален за всяка фигурка начин, за да няма две еднакви. Изключителен подарък за колекционери или любители на природата. Декоративен обект. Не е играчка. Не е подходящ за деца под 15 годишна възраст. Размер: 2.9 х 2.5 х 3.7 см

Марка: Swarovski

Цвят на кристала: бял

Всички продукти са с 2 години международна гаранция. Всички продукти пристигат при Вас с оригиналните си опаковки, сертификат и подаръчни торбички.

Закупените от уебсайта часовници и бижута не подлежат на замяна във физическите ни магазини. Връщане и замяна се извършват само онлайн в 14 дневен срок от датата на получаване и в ненарушен търговски вид.

Първоначалната доставка на всички продукти, поръчани през платформата WWW.TIMELAND.BG, се извършва с куриерска фирма SPEEDY и е безплатна за Потребителя. Всички транспортни разходи, свързани с връщане, замяна, промени по поръчката, които изискват повторна доставка, независеща от Доставчика, се поемат от Потребителя. В това число не влизат транспортни разходи по направени рекламации в гаранционния срок на продуктите по договора и по вина на Доставчика.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Фигура Swarovski 5532203
Вашата оценка

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, след което при завършване на поръчката ще може да изберете желания от вас период като начин на плащане.

Ще харесате още