Swarovski

Фигура Swarovski 5608547

SKU
5608547
Няма наличност

Безплатна доставка!

С оригинални опаковки, сертификат и подаръчни торбички!

560,00 лв.

Timeland е официален представител за България

2 години международна гаранция

14 дни срок за замяна онлайн

Доставка 2 до 7 работни дни

Timeland club печелете отстъпки

Превърнете кътче в дома си в специално място с тази впечатляваща слонска глава, елегантен микс от кристал, дърво и метал. Името на фигурата - Ujamaa, означава „родство“ на суахили – препратка към силните семейни връзки, които слоновете почитат. Главата е изработена от сив кристал, бивните блестят в бял кристал със златист лак, а основата е изработена от FSC-сертифициран дъб. Метална стойка в цвят шампанско допълва този уникален дизайн, който би бил перфектен подарък за всеки, който обича африканската дива природа. Декоративен обект. Не играчка. Не е подходящ за деца под 15 години. Размер на фигурата - височина: 20.3 cm ширина: 9.7 cm дължина: 2.6 cm

Марка: Swarovski

Цвят на кристала: многоцветен

Размер: 20 cm

Цвят на метала: бял

Всички продукти са с 2 години международна гаранция. Всички продукти пристигат при Вас с оригиналните си опаковки, сертификат и подаръчни торбички.

Закупените от уебсайта часовници и бижута не подлежат на замяна във физическите ни магазини. Връщане и замяна се извършват само онлайн в 14 дневен срок от датата на получаване и в ненарушен търговски вид.

Първоначалната доставка на всички продукти, поръчани през платформата WWW.TIMELAND.BG, се извършва с куриерска фирма SPEEDY и е безплатна за Потребителя. Всички транспортни разходи, свързани с връщане, замяна, промени по поръчката, които изискват повторна доставка, независеща от Доставчика, се поемат от Потребителя. В това число не влизат транспортни разходи по направени рекламации в гаранционния срок на продуктите по договора и по вина на Доставчика.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Фигура Swarovski 5608547
Вашата оценка

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, след което при завършване на поръчката ще може да изберете желания от вас период като начин на плащане.

Ще харесате още