Swarovski

Фигура Swarovski Among Blus Mountains 5557818

SKU
5557818
Няма наличност

Безплатна доставка!

С оригинални опаковки, сертификат и подаръчни торбички!

460,00 лв.

Timeland е официален представител за България

2 години международна гаранция

14 дни срок за замяна онлайн

Доставка 2 до 7 работни дни

Timeland club печелете отстъпки

Този елегантен и балансиран дизайн с два чуруликащи китайски жерава е част от новата колекция ``Сред сините планини``, която е вдъхновена от традиционните китайски пейзажни картини. Легендарен в регионалната история, култура и митология, жеравът е символ на щастие, дълголетие, вярност и хармония с 886 блестящи фасети и кристална зелена основа. Не е играчка. Не е подходящо за деца под 15г. Идеален за подарък. Размер: 17.7 х 13 х 4.1 см

Марка: Swarovski

Всички продукти са с 2 години международна гаранция. Всички продукти пристигат при Вас с оригиналните си опаковки, сертификат и подаръчни торбички.

Закупените от уебсайта часовници и бижута не подлежат на замяна във физическите ни магазини. Връщане и замяна се извършват само онлайн в 14 дневен срок от датата на получаване и в ненарушен търговски вид.

Първоначалната доставка на всички продукти, поръчани през платформата WWW.TIMELAND.BG, се извършва с куриерска фирма SPEEDY и е безплатна за Потребителя. Всички транспортни разходи, свързани с връщане, замяна, промени по поръчката, които изискват повторна доставка, независеща от Доставчика, се поемат от Потребителя. В това число не влизат транспортни разходи по направени рекламации в гаранционния срок на продуктите по договора и по вина на Доставчика.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Фигура Swarovski Among Blus Mountains 5557818
Вашата оценка

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, след което при завършване на поръчката ще може да изберете желания от вас период като начин на плащане.

Ще харесате още