Swarovski

Фигура Swarovski Tortoise 5463874

SKU
5463874
В наличност

Безплатна доставка!

С оригинални опаковки, сертификат и подаръчни торбички!

660,00 лв.
Лизингов калкулатор

Timeland е официален представител за България

2 години международна гаранция

14 дни срок за замяна онлайн

Доставка 2 до 7 работни дни

Timeland club печелете отстъпки

Фигура костенурка, пълна със символизъм. Чудесен подарък за късмет и благоденствие или страхотна декорация за дома. Създадена от кристал в бяло и кехлибарен цвят, със 698 блестящи фасети. Не е предназначен за деца. Фигурата не е играчка. Размер на фигурата – 5.5 см x 11.6 см x 6.3 cm

Марка: Swarovski

Цвят на кристала: бял

Размер: 5 cm

Всички продукти са с 2 години международна гаранция. Всички продукти пристигат при Вас с оригиналните си опаковки, сертификат и подаръчни торбички.

Закупените от уебсайта часовници и бижута не подлежат на замяна във физическите ни магазини. Връщане и замяна се извършват само онлайн в 14 дневен срок от датата на получаване и в ненарушен търговски вид.

Първоначалната доставка на всички продукти, поръчани през платформата WWW.TIMELAND.BG, се извършва с куриерска фирма SPEEDY и е безплатна за Потребителя. Всички транспортни разходи, свързани с връщане, замяна, промени по поръчката, които изискват повторна доставка, независеща от Доставчика, се поемат от Потребителя. В това число не влизат транспортни разходи по направени рекламации в гаранционния срок на продуктите по договора и по вина на Доставчика.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Фигура Swarovski Tortoise 5463874
Вашата оценка

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, след което при завършване на поръчката ще може да изберете желания от вас период като начин на плащане.

Ще харесате още