Swarovski

Фигура Swarovski Frogs 5522680

SKU
5522680
В наличност

Безплатна доставка!

С оригинални опаковки, сертификат и подаръчни торбички!

800,00 лв.
Лизингов калкулатор

Timeland е официален представител за България

2 години международна гаранция

14 дни срок за замяна онлайн

Доставка 2 до 7 работни дни

Timeland club печелете отстъпки

Тези две жаби Swarovski са блестящо обяснение в любов към чудесата на тропическите гори. Изработени са с Captured mid-air and crafted 582 фасети и са символ на изисканото майсторство, с което Swarovski се гордеят. Цветните кристали ги правят страхотен подарък за ценители на колекциите на Swarovski, колекционери и любители на природата. Не е играчка. Не е подходящо за деца под 15 години. Размери на фигурата – 8.1 cm x 13.5 cm x 7.6 cm

Марка: Swarovski

Всички продукти са с 2 години международна гаранция. Всички продукти пристигат при Вас с оригиналните си опаковки, сертификат и подаръчни торбички.

Закупените от уебсайта часовници и бижута не подлежат на замяна във физическите ни магазини. Връщане и замяна се извършват само онлайн в 14 дневен срок от датата на получаване и в ненарушен търговски вид.

Първоначалната доставка на всички продукти, поръчани през платформата WWW.TIMELAND.BG, се извършва с куриерска фирма SPEEDY и е безплатна за Потребителя. Всички транспортни разходи, свързани с връщане, замяна, промени по поръчката, които изискват повторна доставка, независеща от Доставчика, се поемат от Потребителя. В това число не влизат транспортни разходи по направени рекламации в гаранционния срок на продуктите по договора и по вина на Доставчика.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Фигура Swarovski Frogs 5522680
Вашата оценка

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, след което при завършване на поръчката ще може да изберете желания от вас период като начин на плащане.

Ще харесате още