Swarovski

Химикалка Swarovski 5534320

SKU
5534320
В наличност

Безплатна доставка!

С оригинални опаковки, сертификат и подаръчни торбички!

140,00 лв.
Лизингов калкулатор

Timeland е официален представител за България

2 години международна гаранция

14 дни срок за замяна онлайн

Доставка 2 до 7 работни дни

Timeland club печелете отстъпки

Tази изключителна писалка Crystalline Nova e изпълнена с повече от хиляда кристала с уникалната Crystalline техника в бял цвят. Опаковката е мека, за да носите писалката винаги със себе си. Чудесен подарък за любими хора. Всяка химикалка Swarovski е с възможност за подмяна на пълнителя. Химикалката е със сменяем пълнител и оригинална кадифена опаковка. Чудесен подарък за любим човек.

Марка: Swarovski

Цвят на кристала: бял

Цвят на метала: бял

Всички продукти са с 2 години международна гаранция. Всички продукти пристигат при Вас с оригиналните си опаковки, сертификат и подаръчни торбички.

Закупените от уебсайта часовници и бижута не подлежат на замяна във физическите ни магазини. Връщане и замяна се извършват само онлайн в 14 дневен срок от датата на получаване и в ненарушен търговски вид.

Първоначалната доставка на всички продукти, поръчани през платформата WWW.TIMELAND.BG, се извършва с куриерска фирма SPEEDY и е безплатна за Потребителя. Всички транспортни разходи, свързани с връщане, замяна, промени по поръчката, които изискват повторна доставка, независеща от Доставчика, се поемат от Потребителя. В това число не влизат транспортни разходи по направени рекламации в гаранционния срок на продуктите по договора и по вина на Доставчика.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Химикалка Swarovski 5534320
Вашата оценка

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, след което при завършване на поръчката ще може да изберете желания от вас период като начин на плащане.

Ще харесате още