Oris

Мъжки часовник Oris Aquis Small Second Date 743 7733 4155-07 4 24 69EB

SKU
743 7733 4155-07 4 24 69EB
В наличност

Безплатна доставка!

С оригинални опаковки, сертификат и подаръчни торбички!

5000,00 лв.
Лизингов калкулатор

Timeland е официален представител за България

2 години международна гаранция

14 дни срок за замяна онлайн

Доставка 2 до 7 работни дни

Timeland club печелете отстъпки

Класически дайвърски модел Oris с автоматичен механизъм, дата, малка секундна стрелка, силиконова каишка и 50 атм водна защита, допълнително осигурени с коронка на винт. Стъклото е двойно подсилен сапфир, a безелът е керамичен. Калибър Oris 743, base SW 220-1 с 38 часа power reserve.

Всички автоматични часовници, които имат дата следва да имат специален режим на настройка. Сверяването на дата не трябва да се извършва в интервала между 21 часа и 3 часа. След 21 часа започва автоматичната смяна на дата и се захващат зъбните колела на датника и стрелките могат да бъдат повредени, което не се покрива от гаранцията. Затова когато месеца е с 30 дни, дата най-добре да се смени на 1-ви сутринта, за да може да функционира коректно през цялото време.

Марка: Oris

Тип: спортен

Диаметър: 46 mm

Стъкло: сапфир

Каишка/верижка: силиконова каишка

Механизъм: автоматичен

Водна защита: 50 atm/ 500 m/50 bar

Всички продукти са с 2 години международна гаранция. Всички продукти пристигат при Вас с оригиналните си опаковки, сертификат и подаръчни торбички.

Закупените от уебсайта часовници и бижута не подлежат на замяна във физическите ни магазини. Връщане и замяна се извършват само онлайн в 14 дневен срок от датата на получаване и в ненарушен търговски вид.

Първоначалната доставка на всички продукти, поръчани през платформата WWW.TIMELAND.BG, се извършва с куриерска фирма SPEEDY и е безплатна за Потребителя. Всички транспортни разходи, свързани с връщане, замяна, промени по поръчката, които изискват повторна доставка, независеща от Доставчика, се поемат от Потребителя. В това число не влизат транспортни разходи по направени рекламации в гаранционния срок на продуктите по договора и по вина на Доставчика.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Мъжки часовник Oris Aquis Small Second Date 743 7733 4155-07 4 24 69EB
Вашата оценка

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, след което при завършване на поръчката ще може да изберете желания от вас период като начин на плащане.

Ще харесате още