Швейцарският бранд за луксозни часовници ORIS представя BACK INTO THE DEEP – Oris Aquis Depth Gauge

Швейцарският бранд за луксозни часовници ORIS представя
ORIS AQUIS DEPTH GAUGE
01 733 7675 4154-Set RS

 Отново в   дълбокото


 Почитателите на Aquis Depth Gauge го наричат „часовникът с   отворено стъкло“, тъй като моделът използва научните   принципи   на Бойл – Мариот, за да се създаде уред за прецизно   измерване на  дълбочината по време на гмуркане. Патентованата   система работи чрез  проникване на вода през   отвор в сапфир   кристала на часовника, а след   това водата се придвижва по канал, описващ   външната страна на стъклото. Това създава   воден знак, който се отчита върху жълтата   измервателната линия на циферблата.

Моделът улавя и усъвършенства духа и функционалността на първият модел от серията, като предоставя дори по-висока точност при измерването – в миговете, в които дълбочината под водната повърхност е наистина от огромно значение.

Три ключови подобрения:                                                            
Новият Aquis Depth Gauge притежава три ключови подобрения:

1. Система за измерване

В новия модел се използва усъвършенствана система за фрезоване на канала в сапфир кристала, за да се увеличи точността и четливостта на уреда за измерване на дълбочина.

2. Таблица за преизчисляване на метри и футове

Задният капак е преработен инженерно, за да бъде таблицата за преизчисляване винаги на 90ͦ и на позицията на 12 часа. Това е специално предназначено за улеснение на гмуркачите, които редовно ползват таблицата за изчисление.

3. Новата патентована система на каишката Quick Strap Change

Новата система позволява сами да сменяте гумената каишка и стоманената верижка – лесно, безопасно, сигурно и без да е необходимо ползването на инструменти или посещаване на часовникар.

Този водолазен часовник ORIS AQUIS DEPTH GAUGE се захранва от Oris 733, base SW 200-1
Автоматичен механизъм – Oris 733, base SW 200-1

ORIS AQUIS DEPTH GAUGE е високоефективен водолазен часовник с корпус от стомана, тъмен циферблат, еднопосочно въртящ се керамичен безел, сребристи стрелки и индекси с Superluminova, 26 камъка на механизма, вибрации 28’800 A/h, 4 Hz.

https://timeland.bg/mazhki-chasovnik-oris-aquis-diving-depth-gauge-733-7755-4154-set-rs

Открийте повече в магазини Timeland
Paradise Center
Grand Mall Varna
Mall Plovdiv
Сердика Център
Galleria Burgas
Mall of Sofia
The Mall
гр. София, ул. Алабин 31

 

         
Обратно към всички новини