Seiko 5 SPORTS Brian May Limitted Edition

През своята дълга и продължителна кариера, рок легендата Брайън Мей е разчитал на своята “Red Special” китара, за да създаде звукът, който помогна на Queen да бъде една от най-почитаните и известни рок групи в света.

Брайън Мей избира и SEIKO преди повече от 40 години, той носи часовник за гмуркане на Seiko, чийто дизайн е вдъхновение за най-новата колекция Seiko 5 Sports.

Брайън избира Seiko докато е на турне в Япония през 70-те години на миналият век, оттогава китарата и часовникът му обикалят земното кълбо, създавайки страхотна музика.

Сега Red Special вдъхновява нов спортен часовник Seiko 5, чийто циферблат отговаря на дизайна на китарата, която Браян и баща му са създали сами в началото на 60-те години на 20-и век. Китарата е ръчна изработка, издълбана от дървото на стара камина.

Новият часовник Seiko 5 Sports е калибър 4R36, водоустойчивост от 10 бара, кристал Hardlex и здравата си стоманена кутия, той притежава всички качества, които носят на Seiko 5 Sports толкова много почитатели през десетилетията.

Циферблатът има същата червена и черна цветова схема като „Red Special“ и има деликатен акцент, наподобяващ дърво като тялото на китарата.

Seiko благодари на Брайън Мей за възможността заедно да отпразнуват творчеството и музиката с този часовник Seiko 5 Sports.

Брайън коментира „Радвам се, че този часовник оживява и се гордея, че създаването от мен и моят баща през всичките тези години е вдъхновило това сътрудничество. Обичам моя Сейко и той ми служи добре от много години.”

Обратно към всички новини