VALENTINE'S DAY -14% Oтстъпка при покупка над 500лв

 

 

Условия на кампанията  VALENTINE'S DAY  www.timeland.bg

 

 

Кампанията се организира от „Мега Трейд 97 ЕООД (Търговецът)

 

Кампанията е валидна във всички физически магазини Timeland, Ti Sento Milano & SWAROVSKI посочени в www.timeland.bg, както и онлайн на www.timeland.bg

Онлайн кампанията стартира на 10.02.24 от 00:00 ч. до 14.02.24 - 23:59 ч. включително.

 

При покупка на продукти от всички видове марки бижута, часовници и аксесоари налични на сайта www.timeland.bg , които са на стойност равна или по-голяма от 500лв., получавате отстъпка в размер на 14% от сумата за съответния продукт предмет на продажба.

 

Кампанията се организира за посочения срок и до изчерпване на количествата на съответните артикули, някой от тях са с остатъчни бройки.

 

* Предложението важи за територията на всички физически магазини посочени в www.timeland.bg, както и онлайн на www.timeland.bg

 

* Отстъпката се начислява на касата/ количката.

* Предложението не важи за вече намалени продукти, които са изрично индивидуализирани като такива и на тях са поставени стикери със стара и нова цена, както и са обозначени със стикер, който показа съответният процент отстъпка и период.

 

* Промоцията е валидна за всички продукти, които са на редовна цена, с изключение на продукти, които са изрично индивидуализирани като част от сезонна разпродажба.

*При онлайн поръчки от www.timeland.bg

Не е нужно въвеждането на промокодове. Отстъпката от 14% ще бъде начислена в кошницата след достигане на сума от 500 лв.

Преди изчисляване на отстъпката, от общата стойност на поръчката автоматично се изключва стойността на продуктите, които са в сезонно намаление и това е изрично посочено.

- Не е нужно въвеждането на промокодове. Обявените на сайта цени са финални.

- Поръчката на продукти от кампанията сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност.

 

Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.

- Информираме Ви, че информацията за наличност се актуализира на дневна база и има възможност от разминавания.

- Отстъпките от кампанията не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка и точки от лоялна програма на TIMELAND CLUB.

                - TIMELAND запазва правото да удължава срока за доставка, но не повече от 20 работни дни.

 

-TIMELAND ще осигури необходимата информация след продажбата, за всички необходими действия свързани с извънгаранционно обслужване и на търговска гаранция, както и условията по тях.

 

Условия за отказ от договора от разстояние

  1. Право на отказ от договора от разстояние при онлайн покупка.
  2. Имате право да се откажете от настоящия договор, без да посочвате причини за това, в срок 14 дни.
  3. Срокът за отказ е 14 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от Вас, сте влезли във владение на стоките.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите на контактните данни, посочени на WWW.TIMELAND.BG и за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата, факс или електронна поща).

Можете да използвате приложения стандартен формуляр за отказ, но това не е задължително. Можете също така да попълните и подадете по електронен път стандартния формуляр за отказ или друго недвусмислено заявление за отказ на нашия уебсайт WWW.TIMELAND.BG. Ако използвате тази възможност, ние незабавно ще Ви изпратим на траен носител (например по електронна поща) съобщение за потвърждение на получаването на отказа.

За да спазите срока за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението си относно упражняването на право на отказ като посочите номера на поръчката и от кого е направена преди изтичането на срока за отказ от договора.

  1. Действие на отказа.

Ако се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, като връщането на стока е за Ваша сметка, изрично упоменато в общите условия, без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 30 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор. Ще извършим възстановяването по посочена от Вас банкова сметка, като при този случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви тарифни банкови разходи за Вас.

Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.

Вие трябва да поемете преките разходи по връщане на стоките. Разходите се очаква да не надвишат приблизително сумата за доставката или стандартната куриерска услуга.

Вие отговаряте единствено за намаляване стойността на стоките вследствие на изпробването им, различно от необходимото за установяване на тяхното естество, характеристики и добро функциониране.

Моля да се запознаете с допълнителна потребителска информация свързана с политиките за защита на лични данни и за ползване на бисквитки на www.WWW.TIMELAND.BG

 

 

 

 

Обратно към всички новини