Hamilton-Jazzmaster Viewmatic Skeleton Lady-H32.405.111

Код: H32.405.111.
Етикет:

Hamilton-Jazzmaster Viewmatic Skeleton Lady-H32.405.111

2,220.00лв.

Описание и функции: Механизъм H-20-S; 24-часово време; Стомана

Доставка: 2 до 5 работни дни

0% ЛИХВА-на 4 или 6 равни вноски!
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 370.00 лв. на месец