Swarovski-Гривни Palace-5498834

Код: 5498834.
Категории: , , .

Swarovski-Гривни Palace-5498834

290.00лв.

Родиево покритие. Ръчно поставени кристали Swarovski.

Доставка: 2 до 5 работни дни