Ti Sento 12111GG/52

Код: 12111GG/52.
Категории: , , , .

Ti Sento 12111GG/52

135.00лв. 67.50лв.

Доставка: 2 до 5 работни дни

0% ЛИХВА-на 4 или 6 равни вноски!

Сребро с родиево покритие

Ръчно поставени кристали

Размер 52