Edox

Мъжки часовник Edox Sky Diver Auto Neptunian 80120 3NM BRD

SKU
80120 3NM BRD
В наличност

Безплатна доставка!

С оригинални опаковки, сертификат и подаръчни торбички!

2900,00 лв.
Лизингов калкулатор

Timeland е официален представител за България

2 години международна гаранция

14 дни срок за замяна онлайн

Доставка 2 до 7 работни дни

Timeland club печелете отстъпки

Серията Sky Diver е вдъхновена от армията и Ви позволява да бъдете безупречни по вода, във въздуха и на земята. Този дайвърски модел е с 100 атм водна защита и не случайно е кръстен Neptuanian, в чест на бога на моретата. Циферблат цвят бордо, еднопосочно въртящ се керамичен безел, SuperLuminova стрелки, индекси, дата, хелиева клапа. Механизмът е автоматичен калибър ETA 2824/SW 200, Power reserve-38 часа с 25 камъка.

Всички автоматични часовници, които имат дата следва да имат специален режим на настройка. Сверяването на дата не трябва да се извършва в интервала между 21 часа и 3 часа. След 21 часа започва автоматичната смяна на дата и се захващат зъбните колела на датника и стрелките могат да бъдат повредени, което не се покрива от гаранцията. Затова когато месеца е с 30 дни, дата най-добре да се смени на 1-ви сутринта, за да може да функционира коректно през цялото време.

Марка: Edox

Тип: спортен

Диаметър: 44 mm

Материал на корпуса: стомана

Стъкло: сапфир

Каишка/верижка:  верижка

Механизъм: автоматичен

Водна защита: 100 atm/ 1000 m/100 bar

Всички продукти са с 2 години международна гаранция. Всички продукти пристигат при Вас с оригиналните си опаковки, сертификат и подаръчни торбички.

Закупените от уебсайта часовници и бижута не подлежат на замяна във физическите ни магазини. Връщане и замяна се извършват само онлайн в 14 дневен срок от датата на получаване и в ненарушен търговски вид.

Първоначалната доставка на всички продукти, поръчани през платформата WWW.TIMELAND.BG, се извършва с куриерска фирма SPEEDY и е безплатна за Потребителя. Всички транспортни разходи, свързани с връщане, замяна, промени по поръчката, които изискват повторна доставка, независеща от Доставчика, се поемат от Потребителя. В това число не влизат транспортни разходи по направени рекламации в гаранционния срок на продуктите по договора и по вина на Доставчика.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Мъжки часовник Edox Sky Diver Auto Neptunian 80120 3NM BRD
Вашата оценка

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, след което при завършване на поръчката ще може да изберете желания от вас период като начин на плащане.

Ще харесате още